divendres, 29 de maig del 2015

Manresa Rocaforf

El 22 de Novembre del 2014 vaig iniciar un recorregut amb bicicleta de muntanya des de Manresa fins el poblet de Rocafort. Feia dies que no agafava la bicicleta y aquell mati  gris de dissabte vaig pensar que aniria be, no feia gens de calor ni de fred , clima ideal per practicar dons una mica de bicicleta de muntanya.
Inicio la sortida al costat del supermercat Carrefour que està en front de la caserna del mossos d'esquadra de Manresa agafant la carretera que va al Pont de Vilomara, a 500m a la nostra esquerra agafarem un camí que porta a Rabal del Soleil , una vegada passat aquest i entre mig dels horts prenem el segon trencall de la nostra dreta que ens portarà fins a una gran masia a prop de la ermita de la Salut. Un cop en aquesta pista agafem el caminet que està al seu costat i que una barrera impedeix el pas. Aquest camí ens portarà per un pont just a l'altra banda de la autopista , i que girarem a la nostra esquerra per anar  per dins el bosc. El trajecte passarà per just a l'entrada de Pont de Vilomara, resseguirà el riu Llobregat per el seu marge esquerra i que seguirem fins que ens portarà al Mas Roviralta molt a prop de la carena que ens separa de la riera de Mura i que seguin el camí GR ens hi portarà , y que una vegada ens hi trobem la seguirem per anar fins al poble de Rocafort. Durant tot el camí , anem trobant indicadors .

El recorregut de tornada es pot fer per el mateix lloc o d'altres, degut a que quant vaig arribar a Rocafort es va posar a ploure, vaig decidir agafar la carretera per anar rapit a casa, però degut al transit de cotxes no es gaire recomanable.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada